De Stichting Sint Nicolaascomité Geertruidenberg-Raamsdonksveer, hierna te noemen Sint GR, verleent je hierbij toegang tot www.sintgeertruidenberg.nl (“de Website”) en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor niet-commerciële doeleinden.
Sint GR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

Privacy

De website maakt geen gebruik van Cookies. Wanneer je deze site bezoekt, wordt je IP-adres niet verwerkt in statistieken van onze website. Er wordt geen mogelijkheid geboden om je in te schrijven voor een nieuwsbrief. 

Door het gebruik van het contactformulier op onze website laat je persoonsgegevens bij ons achter. Wanneer je het contactformulier op onze website invult, vragen wij je om je naam en e-mailadres. Wij verzamelen deze persoonsgegevens zodat wij contact met je kunnen opnemen.
Wij verwerken je persoonsgegevens op basis van jouw toestemming. Indien je je gegevens invult op het contactformulier geef je Sint GR toestemming de persoonsgegevens te verwerken. Zonder deze persoonsgegevens, kunnen wij geen contact met je opnemen.
Wij zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. De gegevens die je ons via het contactformulier verstrekt bewaren we zolang als nodig is voor de beantwoording en/of afhandeling van je verzoek/vraag.
Wij verstrekken je gegevens niet aan derden, tenzij dit wettelijk is vereist.

Beperkte aansprakelijkheid

Sint GR spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden documenten/artikelen/afbeeldingen/films/informatie, hierna te noemen: materialen, worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Sint GR.
Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen in het Gastenboek van de Website. Sint GR oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Sint GR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Sint GR en haar bezoekers.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sint GR, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Sint GR heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte informatie, afbeeldingen, geluidsfragmenten en filmbeelden die niet van Sint GR zelf afkomstig zijn. Eenieder die zich niettemin eigenaar weet van dergelijk materiaal op deze site, zonder dat met hem of haar afspraken zijn gemaakt, verzoeken wij contact op te nemen met ons zodat het materiaal terstond kan worden verwijderd of een passende regeling kan worden getroffen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.