zondag
17 NOV
 
12.30 - 14:00 uur
Intocht Geertruidenberg Raamsdonksveer
Passantenhaven Geertruidenberg
 

Op naar een mooie intocht!
Als Sint en de Pieten aankomen is het sowieso feest, maar het feest is pas compleet met jou erbij! Dus kom zondag 17 november om 12.30 uur naar de haven en breng gezellig je broertje, zusje, papa, mama, opa en oma mee. Dan maken we er met zijn allen een mooi feest van.

Voor auto’s en fietsen is er geen plaats in de Passantenhaven, dus kom zoveel mogelijk te voet. Fietsen mogen alleen geplaatst worden in de speciale fietsenstalling op het grasveld bij het Brandepoortbastion. 

SG IMG 3742

   
zondag
17 NOV
 
14.30 - 15.30 uur
Kindermiddag    Uitverkocht
Dongemond College Raamdonksveer
 

Omdat we Sinterklaas en alle Pieten bijna een jaar niet hebben gezien, gaat het feest ’s middags gewoon door. Kom jij ook naar de kindermiddag op het Dongemond College? Na de intocht wandel je met de Pieten richting Raamsdonksveer. Sinterklaas en Hoofdpiet volgen als laatsten.

Wil jij dansen en zingen met de Pieten, heb je wat speciaals te vertellen aan Sinterklaas of heb je gewoon zin in een gezellige middag? Dan wil je de kindermiddag zeker niet missen. Ook hier staan weer spannende dingen te gebeuren. De zaal van het Dongemond College gaat om 14.00 uur open. Je bent welkom via de ingang aan de Collegeweg. Er staan schminkers klaar om jou een kleurrijk koppie te geven. Om 14.30 gaat de show van start.

Haal jouw toegangskaartje vanaf 1 november bij DIJK36 en Schoenmakerij De Leest in Raamsdonksveer en Slijterij Quist in Geertruidenberg. Voor een kaartje betaal je € 1, maar wacht niet te lang op=op.

SG19 IMG 4248

       
zaterdag
30 NOV
 
Winkelbezoek Plus
Geertruidenberg en Raamdonksveer
 
       
woensdag
4 DEC
 
Winkelbezoek Albert Heijn en Jumbo
Raamsdonksveer
 

 

 

Welkom Sinterklaas


Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, buiten