14.00- 16.00 uur - Winkelbezoek centrum Raamsdonksveer

wortelDKPB MONOJe kunt Sint en Pieten ontmoeten in en rondom 't Anker in Raamsdonksveer. En dat wordt zeker een gezellig feestje.

De vrolijke noten van de Koele Pietenband zijn overal te horen, dat wordt lekker meezingen en dansen. Geniet mee van een kleine Pieten act. En natuurlijk is er ook tijd voor een gezellig praatje, handje pepernoten en een foto. 

Je ontmoet de Pieten van ongeveer 14.00 tot 16.00 uur. Sint is er tot 15.00 uur. Tot 2 december!foto van Sint GBRV.


 

15.00 uur - Bezoek Jumbo Raamsdonksveer

wortelZaterdag 2 december brengen Sint en enkele Pieten een bezoek aan de Jumbo in Raamsdonksveer. 's Middags rond 15.00 uur stappen zij daar binnen.

Ze blijven ongeveer een uurtje en gaan dan snel verder voor een volgend bezoek. Kom jij ook?

Afbeeldingsresultaat voor jumbofoto van Sint GBRV.


 

16.15 uur - Bezoek Albert Heijn Raamsdonksveer

wortelZaterdag 2 december bezoeken Sint en enkele Pieten de Albert Heijn in Raamsdonksveer. 's middags ond 16.15 uur maken zij er een feestje van. Ze blijven ongeveer een uurtje.

Feest jij mee tussen de schappen?

foto van Sint GBRV.Afbeeldingsresultaat voor albert heijn


 


Leuk dat je een kijkje neemt bij het Sint Nicolaascomité
 


Het Sint Nicolaascomité Geertruidenberg Raamsdonksveer organiseert met heel veel plezier in november en december diverse Sintactiviteiten. Een spetterende Intochteen steeds drukker bezochte Uittocht. Wij laten alle kinderen uit Geertruidenberg en Raamsdonksveer genieten tijdens een Kindermiddag vol zang en dans. Sint, Pieten en de muzikale Pietenband brengen een bezoek aan ‘t Anker  en ieder jaar worden enkele kinderen uitgenodigd voor het bijzondere Sinterklaasontbijt.

Voor vragen kun je terecht op de Contact-pagina. En wat leuk, Kinderen kunnen een briefje schrijven aan Sinterklaas.