12.30 uur - Intocht Passantenhaven

wortel

De aankomst van Sint en de Pieten is één groot feest, maar het feest is pas compleet met jou erbij! Kom zondag 19 november om 12.30 uur naar de haven en breng gezellig je broertje, zusje, papa, mama, opa en oma mee. We maken er met zijn allen een mooi feest van. 

Voor auto’s en fietsen is er geen plaats in de Passantenhaven, dus kom zoveel mogelijk te voet. 

SG kleurplaat paint lijn  sintpijl paintSG svmm2SG SVMM1

L4 Hoeveel nachtjes nog Komt alles wel goed 16 11 2017 03

 

14.30 uur - Kindermiddag Dongemond College

wortel

Feest gezellig verder tijdens de kindermiddag op het Dongemond College. 

Na de intocht wandelen de Pieten richting Raamsdonksveer en jij loopt gezellig met ze mee.

Sinterklaas en Hoofdpiet sluiten de stoet af. Dat wordt dansen en zingen met de Pieten, een praatje maken met Sinterklaas én gewoon een hele gezellige middag.

SG Toegangskaartje paint1Haal jouw toegangskaartje (€ 1) bij Foto Toon Siemons of T&Espresso in Raamsdonksveer, of bij Bloemcreatief in Geertruidenberg. De kindermiddag gaat om 14.30 uur van start, maar de deuren van het Dongemond College gaan al om 14.00 uur open. Via de ingang aan de collegeweg kun je de school bereiken.foto van Sint GBRV.


Leuk dat je een kijkje neemt bij het Sint Nicolaascomité
 


Het Sint Nicolaascomité Geertruidenberg Raamsdonksveer organiseert met heel veel plezier in november en december diverse Sintactiviteiten. Een spetterende Intochteen steeds drukker bezochte Uittocht. Wij laten alle kinderen uit Geertruidenberg en Raamsdonksveer genieten tijdens een Kindermiddag vol zang en dans. Sint, Pieten en de muzikale Pietenband brengen een bezoek aan ‘t Anker  en ieder jaar worden enkele kinderen uitgenodigd voor het bijzondere Sinterklaasontbijt.

Voor vragen kun je terecht op de Contact-pagina. En wat leuk, Kinderen kunnen een briefje schrijven aan Sinterklaas.