Al was de intocht vorig jaar anders dan anders, het was wel een geweldig feest. Heb jij de Pieten zien rijden in TukTuk, op tandems en de scooter? Met een hoop gezwaai, geklets en getoeter. Het was een vrolijke boel, waar we met veel plezier op terugkijken. Maar nog liever kijken we vooruit, want ook dit jaar bezoeken Sint en Pieten Geertruidenberg en Raamsdonksveer. De intocht met de boot moeten we helaas laten varen, maar dat ze ons met een bezoek verrassen is wel zeker! Toch?

Sinterklaas kennende zijn de voorbereidingen in Spanje in volle gang. En ook het Sint Nicolaas Comité Geertruidenberg Raamsdonksveer (SNCGBRV) is van alles aan het regelen voor een fijne Sinterklaasperiode. Zorg jij dat je er klaar voor bent? Begin alvast maar met oefenen van alle gezellige Sinterklaasliedjes en bedenk alvast wat je het allerliefste krijgt.

We maken er een feestje van

Als comité gaan we voor een gezellige, spannende en knusse Sinterklaasperiode. Dit jaar geen boot opwachten in de haven, maar bezoek van Piet aan de voordeur. Op zondag 14 november gaan de Pieten vanaf 12.00 uur op pad. Zorg dat je raam mooi versierd is, dan weten ze waar ze aan kunnen aankloppen. Sinterklaas en Hoofdpiet die het erg gezellig vonden jullie vorig via de livestream te ontmoeten, misten wel het persoonlijke contact met jullie. Daarom gaan ook zij dit jaar op pad in Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Wacht jij ze voor jouw deur op?

Welkom op scholen
Vorig jaar werden Sint en Pieten hartelijk ontvangen bij alle basisscholen in Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Ook dit jaar mogen we ze met een bezoek verblijden. In de week na de intocht ontmoeten Sint en Pieten de kinderen van groep 1 t/m 4. Hopelijk kunnen jullie nog net zo mooi zingen als vorig jaar en maken jullie weer zulke mooie tekeningen en knutselwerken?

Sinterklaasontbijt
Omdat we vorig jaar het Sinterklaasontbijt zo gemist hebben, pakken we dat dit jaar wat anders aan. Op zowel zondag 21 als zondag 28 november organiseren wij in samenwerking met Fort Sint Gertrudis een Sinterklaasontbijt. Waar natuurlijk nog steeds de prijswinnaars van de mooiste tekeningen en knutselwerken welkom zijn. Dit jaar verkopen we ook kaartjes. Kijk op www.sintgeertruidenberg.nl voor meer informatie. Maar wees er snel bij op=op. Wie wil dat nu niet? Sinterklaas wekken en gezellig een broodje pepernoot smikkelen met de Pieten. Heb je je opgegeven dan ontvang je van ons altijd een bevestiging. Heb je die (nog) niet ontvangen? Mail voor de zekerheid nog een keer.

Bedankt voor uw stem!
Je kunt nog even op ons comité stemmen tijdens Rabo ClubSupport. Misschien heb jij je stem al uitgebracht, heel erg bedankt! Nog niet gedaan? Steun ons met jouw stem t/m 24 oktober. Dit kan via de website van Rabobank of via de Rabobank app op jouw telefoon. Fijn dat je aan ons denkt, jouw stem is harte welkom! Alvast bedankt!

sg21 l1komen sint en de pieten toch wel naar nederland 19102021 02sg21 sintontbijtIMG 9513 bw Small