Sta jij 13 november ook aan de haven?

Wat gaan de weken snel, nog maar 11 nachtjes slapen en Sint en Pieten komen weer naar Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Na twee jaar een alternatieve aankomst, mogen we hen eindelijk weer samen ontvangen in de Passantenhaven. Dit jaar dus terug naar hoe het was, maar ook laten we het beste van afgelopen twee jaar niet los. Dingeman heet Sint en Pieten van harte welkom en hoopt dat jullie daar allemaal bij zijn. We zien jullie graag zondag 13 november om 12.30 uur in de haven. En vanaf volgende week laat Dingeman weer via de Sintvlog van zich horen.

22 kade

Na de ontvangst in de haven wandelen Sint en Pieten samen met jullie naar de Markt in Geertruidenberg via de Brandestraat. Op het bordes van het stadhuis worden ze officieel welkom geheten in de gemeente. En heb jij tijd om jouw tekening aan één van de Pieten te geven (of wacht totdat we op een plein bij jou in de buurt zijn). Samen dansen, kletsen, lachen en zingen mag natuurlijk ook.

Rondje pleinen

Vind je het druk in de haven of op de Markt? Na de gezellige samenkomst op het marktplein stappen Sint en de Pieten op de scooter en tandem of laten ze zich vervoeren in een TukTuk of schoolbus. Waarna ze graag met jullie dansen, zingen en bijkletsen op de volgende pleinen:

14.30 uur Maalderijplein

14.55 uur Speeltuin Everdonk

15.20 uur Speeltuin aan Anna Blamanpad

15.45 uur Burgemeester Krijgsmangeerde (parkeerplaats bij BS De Ruif)

16.10 uur Bachplein

16.35 uur Parkeerterrein bij Fitnesscentrum Van Drunen

Waar ze nog een laatste keer naar jullie zwaaien en het programma van die dag is afgelopen.

De tijdstippen kunnen wat afwijken, maar dan weet je wanneer je ons ongeveer kunt verwachten. En enkele Pieten kiezen ook zelf hun route, dus misschien kom jij ze ook nog wel ergens anders tegen. 

Nog meer Sint

Sint en Pieten kijken ook al uit naar de scholenbezoeken op 14 en 15 november. En houd onze website en facebookpagina in de gaten als je meer wil weten over het Sintontbijt, de Sintbrunch en kindermiddag die op zondag 27 november in Fort Sint Gertrudis op de planning staan.

Op naar een gezellige en feestelijk intocht!
Hopelijk kunnen alle plannen en activiteiten gewoon doorgaan, maar natuurlijk houden wij ook dit jaar rekening met de coronamaartregelen die op dat moment van toepassing zijn. Op naar een fijne intocht samen in de haven op zondag 13 november en daarna ontmoeten we jullie graag op één van de pleinen!