Je ontmoet ze overal!

Na een spectaculaire intocht en een gezellige kindermiddag ontmoetten Sint en enkele Pieten heel veel vrolijke kinderen tijdens hun bezoek aan het centrum van Raamsdonksveer op woensdag 21 november. Heb je ze gemist? Komende zaterdag maken ze een rondje langs alle lokale supermarkten. Kom je ook een praatje maken of een mooie tekening brengen? 

Winkelbezoek Albert HeijnMedium

 Sint en Pieten hebben een druk programma. ’s Nachts zijn ze natuurlijk bezig met het bezorgen van cadeautjes en overdag ontmoeten ze graag zo veel mogelijk kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Jij hebt ze misschien wel gezien bij papa of mama op het werk. Maar ze hebben afgelopen week ook hun gezicht laten zien bij Prisma, ze brachten een bezoekje aan de Dag van verbinding op het gemeentehuis, wipten nog even aan bij de Prinsenreceptie en stonden ook nog samen te swingen op een podium met de gebroeders Ko. De weken in Nederland vliegen voorbij, dus ze halen eruit wat ze kunnen.

 

Supermarkt op zijn kop
De Pieten zijn verzot op een bezoek aan een supermarkt. Daarom hebben ze heel veel zin in zaterdag 1 december. Ze kunnen die dag 4 supermarkten op zijn kop zetten. Om 11.00 ontmoet je ze in de Plus Raamsdonksveer, vanaf 11.45 kom je ze tegen in de Plus Geertruidenberg. Om 14.00 kun je ze een hand geven bij de Albert Heijn in Raamsdonksveer. En om 16.00 zetten ze de boel op zijn kop bij de Jumbo in Raamsdonksveer. Dat wordt een dolle boel! En natuurlijk komt Sinterklaas gezellig mee. Kom je ook?

Nog meer Sint en Piet
’s Ochtends 1 december start Sinterklaas met een gezellig ontbijt. De prijswinnaars krijgen deze week bericht via hun schoen. En daarna staat er dus een druk programma op de planning met winkelwagenraces, kassa’s ontregelen, maar vooral jullie ontmoeten. En de tijd vliegt, want volgende week vieren we al pakjesavond. De drukste dag in het jaar voor Sint en Pieten.

Dag Sinterklaasje
En helaas op donderdag 6 december zwaaien we Sint en Pieten weer uit. De Pietenband en een aantal Pieten vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de Helling (Het Spant/Scheepswerflaan) in Raamsdonksveer. Zij wandelen om 18.00 uur graag met jou naar Geertruidenberg. Sinterklaas en de Pieten vertrekken om 18.30 uur vanuit Café Den Berg in Geertruidenberg. Na een korte wandeling gaan Sint en Pieten in de Passantenhaven aan boord van pakjesboot 8, waar ze niet veel later echt naar huis vertrekken. Kom je mee zwaaien?

Kijk voor foto’s, tijden en verder informatie op onze Facebookpagina SintGBRV en deze www.sintgeertruidenberg.nl. Of kijk nog even terug naar de Vlog van Vrind van Sint, Dingeman.