Hé razende reporters, deel jouw Sint en Pieten foto’s en filmpjes via 06-13 67 62 15!

Sinterklaas en Pieten komen zondag naar Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Vanaf 12.00 uur gaan alle Pieten de straten door. Zorg dat ze jou kunnen vinden door jullie raam mooi te versieren. Natuurlijk mag je ook voor je huis op de uitkijk staan, zodat je ze zeker niet mist.

Sinterklaas en Hoofdpiet gaan ook op pad. Zij volgen een zo groot mogelijke route, maar het is voor hen niet mogelijk alle straten te bezoeken. Maar Dingeman houdt jullie live op de hoogte van de locatie van Sint en Hoofdpiet vanuit zijn studio. Natuurlijk kunnen jullie zelf ook alvast uitkijken naar Sint en Hoofdpiet. Stuur als een razende reporter jouw filmpjes en foto’s naar Dingeman dan kan hij ze meenemen in de uitzending! App ze naar 06-13 67 62 15.
Zo maken we er samen een mooi feestje van. Rond 16.00 uur vertrekken Sint en Pieten weer naar het Pietenhuis. Afhankelijk van het weer kan dit wat later of eerder zijn.
Kijk morgen vanaf 12.00 uur mee via www.sintgeertruidenberg.nl/tv en natuurlijk ook in je eigen straat en wijk. Veel plezier! lezier en tot zondag!

IMG 0979bw