Sinterklaasperiode toch een beetje samen afsluiten

Kinderen, (groot)ouders en ieder ander die jaarlijks met enthousiasme Sint en alle Pieten welkom heten in Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Wat keken wij als Sint Nicolaas Comité ook dit jaar uit naar de Sinterklaasperiode. Een periode die nog lang niet afgelopen had moeten zijn, maar vorige week plots tot een einde kwam. Een mooie periode die we graag anders af hadden gesloten en dat gaan we dus ook doen. Maandag 6 december zwaai je mee naar Sint en Hoofdpiet op tv.

 

De cijfers lopen op en steeds meer kinderen zijn besmet. Als Sint Nicolaas Comité vinden we het niet verantwoord om met grote groepen mensen, waaronder kinderen van alle scholen in de gemeente, samen te komen voor Sinterklaasactiviteiten. En dus namen wij vorige week het besluit alle nog geplande activiteiten te schrappen. We kunnen immers de veiligheid van jullie, onze gasten en die van onze vrijwilligers en hulptroepen niet garanderen. Wij hopen zo ons steentje bij te dragen om dit nare virus een halt toe te roepen.

 

Pietenreporters opnieuw in actie!

Wij hadden deze Sinterklaasperiode graag anders afgesloten en dat gaan we dus ook doen! Kijk maandag 6 december vanaf 17.30 uur naar www.sintgeertruidenberg.nl/tv of SlogTV waar je geniet van een mooie terugblik op alle activiteiten die dit jaar wel door konden gaan. Omdat jullie allemaal hebben laten zien wat voor fantastische Pietenreporters jullie zijn, ontvangen wij heel graag jullie mooiste filmpjes en foto’s. App ze naar 06-13 67 62 15 en misschien zie je ze voorbijkomen in de uitzending.

Dag Sinterklaasje!

Zorg dat om 18.30 uur jouw bord en mond leeg zijn, zodat je uit volle borst ‘Dag Sinterklaasje’ meezingt. Want dan schuiven Sint en Hoofdpiet live aan bij Dingeman. Nog een laatste afscheidsbezoek, voordat de pakjesboot weer naar Spanje vertrekt. En misschien komen er nog wel meer speciale gasten. Kijk en zwaai dus zeker mee!

L7 Afsluiting 30 11 2021 02 MediumWat kon, was mooi, bedankt!
Als comité kijken we in ieder geval met heel veel plezier terug op de gezellige ontvangst in de gemeente. Nog niet traditioneel, maar wel een mooi feestje samen met jullie. We genieten nog na van de fijne bezoeken aan alle basisscholen in Geertruidenberg en Raamsdonksveer en aan ’t Overstapje. We brachten een sportief bezoek aan Right-oh. En het eerste groter opgezette Sinterklaasontbijt in Fort Sint Gertrudis was een succes en zeker voor herhaling vatbaar. We kijken daar dan ook trots op terug. En dat was ons nooit gelukt zonder alle vrijwilligers, hulptroepen, samenwerkingspartners, sponsoren en donateurs. Naast hen bedanken wij iedereen, kinderen, ouders, grootouders, vrienden en bekenden voor hun enthousiasme en feestelijke bijdrage.

 

Voor nu wensen wij jullie allemaal een gezellige pakjesavond en zien jullie graag volgend jaar weer! Maar eerst zwaaien wij maandag 6 december mee via www.sintgeertruidenberg.nl/tv en SlogTV. En houd zeker de Facebookpagina SintGBRV in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.