Bedankt en tot volgend jaar!

Sinterklaas is naar huis, overal zie je de kerstverlichting- en versiering al verschijnen. De bezems hangen weer op de gevels. Je kunt je bijna niet meer voorstellen dat een paar weken terug Sinterklaas en Hoofdpiet ons digitaal welkom heette vanuit de huiskamer van Schoor en Jont. Van waar ze live contact met ons hadden. Wat een feest was dat! Een heel weekend Pieten op tandem, scooter en in TukTuk in heel Geertruidenberg en Raamsdonksveer. Ze kwamen tekeningen ophalen, maakten een praatje, dansten en zongen en gingen natuurlijk ook graag met jullie op de foto. Blije Pieten en stralende kindergezichtjes.

L6 8 12 2020 dag sinterklaasje01

Maandag 16 en dinsdag 17 november werkte Sinterklaas even niet vanuit huis. Hij bracht samen met enkele Pieten een bezoek aan 7 basisscholen. Hier lieten de juffen en meesters zien wat voor goede Hulppieten zij waren. En ook waren er mooie liedjes, versjes en dansjes voorbereid voor Sint. Wat een gezelligheid, die twee dagen vlogen om.

Bedankt!
Een jaar waarin alles anders dan anders is, ook Sinterklaas. Toch hebben wij als Sint Nicolaas Comité Geertruidenberg Raamsdonksveer (SNCGBRV) genoten van een mooie Sinterklaasperiode. Begon het voor ons met de vraag of Sinterklaas überhaupt naar Geertruidenberg kon komen dit jaar. Werd het uiteindelijk een knalfeest waar wij met zijn allen trots op terugkijken. Dit was niet mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers, hulptroepen, samenwerkingspartners, sponsoren en donateurs. En het enthousiasme van alle (groot)ouders en kinderen maakten er zo’n mooi feest van. Wij willen dan ook iedereen die ons heeft geholpen, ondersteund en heeft mee gefeest hartelijk bedanken!

Laatste groet Sint en Hoofdpiet
Ontzettend jammer dat we deze gezellige Sinterklaasperiode niet samen af konden sluiten. Wat hadden we graag samen met jullie de pakjesboot uitgezwaaid, nog een laatste keer ‘Dag Sinterklaasje’ gezongen en hard geroepen ‘Dankjewel voor de cadeaus’. Gelukkig lieten Sinterklaas en Hoofdpiet zondagavond 6 december nog wel even van zich horen. En zwaaiden ze ons toe vanaf het scherm. Heb je het filmpje niet gezien? Zoek hem op via de Facebookpagina SintGBRV of bekijk hem via onze website www.sintgeertruidenberg.nl. En daarmee is Sinterklaas 2020 dan echt afgerond.

Bedankt allemaal en tot volgend jaar!